Dacă ai nevoie să schimbi mai multe piese de la mașină, însă nu dispui de un buget mare pentru acestea, poți apela oricând ai nevoie la Bragadiru Dezmembrări, parcul nostru auto prin intermediul online deoarece aici vei regăsi sigur toate componentele de care poți avea nevoie, întrucât dispunem de piese pentru mașini de la diverși producători, precum Honda, Audi, Volkswagen, Dacia, BMW, iar lista poate continua. De asemenea, trebuie să știi faptul că piesele auto second-hand reprezintă varianta cea mai preferată de către deținătorii de mașini, care doresc să schimbe piesele, astfel că nu trebuie să ai un buget alocat foarte mare, în cazul în care trebuie să achiziționezi astfel de produse, întrucât vei observa o mare diferență la final. Ne poți vizita oricând pe site-ul nostru și poți beneficia de nenumărate avantaje.

Airbag sofer / volan (BMW 5 Series E39 [1995 - 2000] Touring wagon 525tds MT (143 hp) 2.5 TDS)

Cele mai mici prețuri

În cazul în care dispui de un buget limitat în vederea achiziționării unor piese auto, parcul nostru online de dezmembrări îți poate oferi cele mai mici și avantajoase prețuri pentru toată gama de piese pe care o vei regăsi la noi. De asemenea, poți ține cont de faptul că piesele noastre auto sunt pe deplin originale și vei avea oportunitatea de a plăti sume de bani foarte mici, în detrimentul cumpărării pieselor noi, astfel încât starea acestora de funcționare este la fel de bună. La noi vei plăti mai puțin pentru același produs pentru care optezi.

Gamă largă de componente auto

Fiecare persoană care deține o mașină are nevoi diferite și diverse, în funcție de problema apărută și de modelul mașinii, iar în acest sens aducem în vedere gama noastră variată de piese auto, unde vei regăsi cu siguranță tot ceea ce ai nevoie, de la injectoare, cabluri pentru timonerie, la alternator, pompă servodirecție, până la cutie de viteze, airbag, galerie de admisie, ambreiaj sau pedală de accelerație. Pentru că lista nu se oprește aici, te invităm pe site-ul nostru pentru a vedea ce ți-am pregătit.

Experiență bogată în domeniu

În cadrul Dezmembrări Bragadiru dispunem de echipe formate din oameni specializați și profesioniști în acest domeniu, întrucât poți avea încredere maximă atunci când apelezi la noi. În acest sens, îți propunem să intri pe site pentru a completa formularul online cu ceea ce dorești să soliciți ori ne poți contacta direct și rapid, atât prin email, cât și prin telefon, iar noi îți vom răspunde foarte rapid. De asemenea, ne orientăm către cele mai bune soluții, adaptate după fiecare nevoie, întrucât nu ezita să apelezi la oamenii noștri cu experiență în industrie.

Comandă online rapid

Economisește timp și plasează comanda direct online, prin intermediul parcului nostru de dezmembrări online, astfel încât poți beneficia de orice piesă de care ai nevoie, însă mult mai rapid.