Fiecare dintre noi ajungem la un moment dat in viata in care suntem in postura de a ne confrunta cu unul dintre cele mai dificile lucruri, si anume decesul unei persoane apropiate, astfel ca, un real ajutor dupa inmormantare il reprezinta ca firma de servicii funerare sa conceapa un meniu pentru pomana. Indiferent ca ne referim la bunici, parinti sau alte rude, prieteni sau, in cel mai nefericit caz, copii, fiecare dintre noi vom fi supusi la un moment dat pierderii unei fiinte dragi.

Decesul unei persoane dragi este insotit pe langa soc, de stare de agitatie, de deznadejde si de furie pana la tristete extrema si resemnare. Cu toate acestea va fi nevoie ca cineva sa se ocupe de organizarea atat a procesului de inmormantare cat si a pomenei de dupa inmormantare.

Dupa slujba de inmormantare va fi nevoie sa aibe loc pomana, un alt moment dificil din viata familiei dumneavoastra. Un sprijin poate veni de la Casa In Memoriam care ofera servicii funerare complete si care se poate ocupa de organizarea pachetelor pentru pomana.

Impreuna cu dumnevoastra se va stabili si un meniu pentru pomana complet si se va tine cont atat de preferintele dumneavoastra cat si de bugetul alocat. Altfel spus, serviciile funerare pentru pachetele de pomana pot fi accesibile oricarei persoane.

In cazul in care decesul va interveni intr-o perioada de post, In Memoriam va tine cont de acest lucru si impreuna cu dumneavoastra va concepe un meniu de post pentru pomana.

Pentru cei de la In Memoriam sunt foarte importante cerintele dumneavoastra si respectarea oranduielilor crestinesti.

Casa In Memoriam stie ca datoria sa este nu doar de a organiza inmormantarea, ci si de a furniza familiei defunctului si celorlalti participanti produse funerare, respectiv pachete pentru pomana.

In Memoriam ofera servicii funerare precum sicrie, pachete pentru pomana si parastas, consultanta funerara oricand aveti nevoie, inainte de deces sau la momentul in care intervine decesul, transport funerar, repatriere decedati, imbalsamare si incinerare.

Asa cum spuneam, dupa ce inmormantarea a avut loc se va tine o pomana. Astfel, impreuna cu familia persoanei decedate, firma de servicii funerare va pune la dispozitie un meniu de parastas care poate fi de dulce sau de post. Mai mult decat atat, vor fi respectate toate obiceiurile traditionale si religioase, firma de servicii funerare avand grija sa nu lipsa nici un obiect sau accesoriu: batiste, colaci, lumanari, coroane si jerbe de flori.

In concluzie, atunci cand veti apela la firma de servicii funerare non stop In Memoriam, veti scapa de stresul organizarii evenimentul funerar. Timpul ramas liber il veti putea petrece cu familia pentru a va lua ramas bun de la persoana trecuta in nefiinta.