In traditia nostra decedatul trebuie sa fie vegheat timp de trei zile inainte de inmormantare.Daca in urma cu cativa ani acest obicei se desfasura exclusiv acasa,  odata cu reglementarile legislative in domeniu aceasta practica a fost interzisa si astfel a aparut conceptul de capela funerara.

Ulterior, pentru a veni in ajutorul familiilor in impas, s-au dezvoltat pe piata un numar mare de pompe funebre in Bucuresti, si apoi au devenit din ce in ce mai populare si in zonele rurale.

In acest fel, tot mai multi oameni au inteles ca, doar apeland la o firma de pompe funebre Luca de exemplu, sunt solutionate o serie de probleme extrem de inoportune in momentul unui deces.

Pe de alta parte, o astfel de firma specializata poate usura extrem de mult procesele birocratice pe care le presupun obiceiurile aferente inmormantarii si se pot ocupa de o gama variata de servicii, care sa acopere transportul, ceremonia funerara, amenajarea locului de veci si chiar pomenile premergatoare, toate acestea in functie de bugetul anterior stabilit. Astfel, la final, suma platita va fi cu siguranta una mai mica decat cea acordata unui numar mai mare de antreprenori independenti din domeniu, iar asta fara a lua in calcul si timpul pierdut cu tot acest proces.

Un aspect extrem de important in apelarea la astfel de firme de asistenta funerara il reprezinta faptul ca acestea ofera si consultanta specializata, pentru luarea celor mai potrivite decizii. In acest fel, pompele funebre din Bucuresti sunt in permanenta imbunatatite si personalizate nevoilor fiecaruia, acordand insa si o atentie maxima normelor in vigoare. Tot de la un an la altul creste si vizibilitatea acestor firme, care pot fi contactate cu usurinta printr-o simpla conectare online sau printr-un apel telefonic.

Casa Funerara Luca raspunde solicitarilor clientilor in toata raza Bucurestiului, indiferent de sectorul in care a survenit un deces.Casa Funerara asigura preluarea, manipularea,constatarea decesului, imbalsamarea , toaletarea decedatului  precum si  transportul  funerar. Tot in sprijinul clientilor ne ocupam de  intreaga  documentatie necesara evenimentului  funerar  si a   ridicarii ajutorului de inmormantare.

De asemenea comercializeaza diferite sicrie confectionate din diverse esente de brad, stejar, fag, mahon sau tei. Ne ocupam si cu aranjamente florale deosebite, coroane, jerbe, la preturi accesibile, excelent executate care pot multumi si cele mai exigente gusturi.

Nu in ultimul rand, asiguram transport funerar intern si international prin masini si limuzine funerare moderne, microbuze pentru persoane.De asemenea se pot asigura inclusiv repatrieri.