Clubul Bebelusilor este un blog ce prezinta informatii pretioase pentru parintii la inceput de drum si nu numai. Asadar, alege sa descoperi informatii legate de sarcina, nastere, cresterea copilului de pe clubulbebelusilor.ro si cu siguranta vei afla detalii semnificative despre fiecare perioada din viata bebeluslui tau. De asemenea, pe clubulbebelusilor.ro vei afla si despre cum trebuie gestionata viata de cuplu dupa aparita celui mic.

Clubul Bebelusilor te ajuta sa alegi numele micutului tau

Daca nu te-ai hotarat asupra numelui micutului tau, pe clubulbebelusilor.ro vei regasi liste cu numeroase nume deosebite pentru copilasi. De asemenea, ai posibilitatea de a genera un nume norocos, cu ajutorul unei aplicatii de pe site. Asadar, tot ce iti ramane de facut pentru a genera un nume norocos este sa selectezi sexul copilului, iar in cateva momente iti va fi afisat un nume, impreuna cu insemnatatea acestuia.

Afla mai multe despre pregatirea bagajului de maternitate

Majoritatea mamicilor tin sa introduca in bagajul de maternitate lucruri prea multe sau chiar inutile si uneori, din cauza emotiilor, sa uite de cele esentiale, iar din acest motiv Clubul Bebelusilor iti pune la dispozitie informatii referitoare la momentul din care trebuie sa fie pregatit bagajul de maternitate, respectiv despre ce anumite trebuie sa contina acesta. Este important de mentionat faptul ca bagajul de maternitate nu se adreseaza doar bebelusilor, ci si mamicilor. Asadar acesta trebuie sa contina atat articole pentru bebe, cat si pentru mamica. Daca esti interesata de acest subiect, afla mai multe detalii pe clubulbebelusilor.ro.

Consulta calculatorul greutate sarcina

Clubul Bebelusilor pune la dispozitia mamicilor un calculator greutate sarcina util care va putea estima greutatea minima si maxima pe care o vei avea la finalul celor 40 de saptamani de sarcina. Desigur ca stilul de viata este cel care conteaza foarte mult in aceasta perioada, iar factorul ereditar conteaza totodata. Este important de mentionat faptul ca acest calculator este doar un instrument ce are un rol informational general si in niciun caz nu are menirea de a inlocui informatiile oferite de medicul care iti monitorizeaza sarcina.

Descopera povestile mamicilor

Pe clubulbebelusilor.ro vei regasi si povesti ale unor mamici ce au trecut prin anumite periode placute sau mai putin placute, asadar, in cadrul acestor articole mamicilor povestesc despre nastere, despre cum au trecut cu brio peste anumite situatii dificile si despre cum s-au adaptat la postura de mamica.

Nasterea – un subiect delicat

Pentru ca nasterea este un subiect delicat, Clubul Bebelusilor iti pune la dispozitie numeroase articole informative despre travaliu, tipurile de nastere, despre ora magica, apaltare, recuperarea de dupa nastere si multe alte subiecte de interes pentru orice viitoare mamica. In alta ordine de idei, alege sa fii o mamica informata si relaxata pentru bebelusul tau, iar in acest fel veti avea parte de cele mai frumoase experiente impreuna, asadar, afla detalii pe clubulbebelusilor.ro.