In zilele noastre, cele mai multe nunti imbina atat elemente moderne, cat si elemente traditionale, astfel incat sa fie tot mai multi invitati multumiti. O cabina foto pentru nunta poate garanta distractia tuturor invitatilor indiferent ce varsta au, iar teama ca se vor plictisi la nunta, nu va mai exista. Datorita cabinei foto, fotografiile se realizeaza pe loc, iar invitatii de la nunta pot personaliza aceste imagini, fie cu semnaturile mirilor, fie la pachet cu accesoriile cu care s-au amuzat.

Pentru amintiri frumoase la nunta, va recomandam sa alegeti cabina foto de la Party Starters care garanteaza distractia intregului eveniment.

Cu totii ne dorim ca sa ne ramana amintiri de la nunta, unul dintre cele mai importante evenimente din viata oricaruia dintre noi. Aceste amintiri se pot regasi in fotografii de orice fel. De regula, un fotograf de nunta acopera tot ce se intampla pe parcursul intregului eveniment. Evident ca nu poate fi facuta o alegere in mod special, intre un fotograf de nunta si o cabina foto, insa mirii pot alege sa se gandeasca la ambele variante pentru evenimentul lor.

Cabina foto este o alegere extrem de binevenita in contextul unei nunti, deoarece aceasta genereaza distractie in orice moment, alaturi de invitatii de toate varstele. Mai mult decat atat, o cabina foto instalata la nunta vine la pachet cu accesorii haioase cum ar fi, palarii uriase, ochelari supra dimensionati, decoratiuni de petrecere. De asemenea, se poate opta  pentru un asistent care sa ajute la realizarea fotografiilor.

Daca va doriti un astfel de accesoriu la nunta, este bine sa discutati din timp cu cei de la Party Starters pentru a putea inchiria o cabina foto pentru nunta, pentru a putea afla toate serviciile pe care le ofera, disponibilitatea lor pentru eveniment, care sunt preturile si daca mai implica si alte costuri despre care ar trebui sa stiti.

Din momentul in care v-ati hotarat sa colaborati cu cei de la Party Starters va fi necesara semnarea unui contract de prestari servicii inainte de nunta. Acelasi lucru este valabil si in cazul fotografului de nunta pe care trebuie sa il alegeti pentru acest eveniment.

Asadar, daca iti doresti ca evenimentul tau sa fie unul cu totul special, Party Starters sunt dornici sa imortalizeze cele mai frumoase momente. Invitatii de la nunta vor fi incantati de pozele haioase! In plus de atat, pozele la minut raman o amintire unica de la evenimentul tau.

Motivele pentru care sa alegi Party Starters sunt seriozitatea si profesionalismul cu care trateaza fiecare cerinta a clientului. Ani de experienta in domeniul dansului si al entertaimentului vor transforma evenimentul tau intr-un basm despre care toti invitatii vor vorbi mult timp de acum incolo!