Vedete si nu Numai

George Clooney asteapta gemeni alaturi de sotia sa

Avocata specializata pe drepturile omului, Amal Clooney, si sotul sau, actorul George, asteapta gemeni, informatia fiind confirmata de un alt actor celebru, apropiat al familiei, Matt Damon. Actorul a explicat pentru o publicatie canadiana ca George Clooney i-a spus despre marea veste in cursul toamnei trecute cand lucrau impreuna la o noua pelicula. Damon este de parere ca cei doi vor fi niste parinti grozavi, iar informatia a venit imediat dupa ce reteaua CBS a dezvaluit stirea.

Confirmarea informatiilor

Explicand cum Clooney i-a dezvaluit informatia, Damon a afirmat ca: „Lucram cu el toamna trecuta si m-a luat deoparte pe platou si aproape am inceput sa plang. Eram foarte fericit pentru el si am intrebat cat de avansata este sarcina, iar la acel moment era de 8 saptamani. I-am spus sa nu mai zica nimanui de asta si l-am intrebat daca nu stie de regula celor 12 saptamani. Evident ca nu stia, dar i-am zis sa pastreze secretul.” Apropiatii familiei sustin ca viitorii sunt foarte fericiti, insa nici un reprezentant nu a comentat inca asupra acestui subiect.

George si Amal Clooney s-au casatorit la Venetia in 2014, petrecerea avand o lista lunga de invitati, printre care si colegii de breasla, Matt Damon si Bill Muray. Zvonurile cu privire la aceasta sarina au inceput sa circule luna trecuta cand Amal a fost vazuta purtand rochii mai largi.

Activitate

George Clooney in varsta de 55 de ani a jucat in numeroase filme de la Hollywood printre care seria Ocean’s, Up in the Air, The Descendants, O Brother Where Art Thou? sau Burn After Reading, castigand doua Oscaruri pentru rolurile interpretate.

La polul opus, Amal, in varsta de 39 de ani, a reprezentant in cazurile sale persoane faimoase, printre care prim ministrul ucrainean Yulia Tymoshenko sau fondatorul australian Wikileaks, Julian Assange.